За нас

ВАЛОГА е семейна компания с годишна продукция над 4 000 бъчви.

team 1

Tехнологични иновации

Tехнология

Внедрихме технологична иновация, която увеличи количеството на ценния компонент Ellagitannin в дъба...

team 1

Внимание и грижа

Грижа за клиента

Подхождайки винаги с внимание и грижа към нашите клиенти, ние се стремим да постигаме идеалната комбинация между дървото и виното.

team 1

Качество и устойчивост

Качество

Ние поддържаме ниски обеми на производство с цел да гарантираме качество и устойчивост.

За нас

ВАЛОГА е семейна компания с годишна продукция над 4 000 бъчви. Компанията се ръководи от г-н Петър Иванов – собственик и неговата дъщеря Стела Иванова – мениджър и собственик.

В продължение на повече от седем десетилетия ВАЛОГА е изградила своята репутация на производител, за който традициите и тясното взаимодействие с клиентите са от първостепенно значение. Подхождайки винаги с внимание и грижа към нашите клиенти ние се стремим да постигаме идеалната комбинация между дървото и тяхното вино.

Нашата лимитирана продукция се прави от ръчно селектиран Български бял дъб с екстра фина структура от гори с вековна история. Ние поддържаме ниски обеми на производство с цел гарантиране на качество и устойчивост.
С нашата технологична иновация за увеличаване на количеството на ценния компонент Ellagitannin в дъба, който използваме, се постига защита на здравето на хората чрез наличието на борещ се с рака агент.

Експортирайки понастоящем повече от 90% от своите бъчви, ВАЛОГА присъства успешно на международния пазар.

Страст, ентусиазъм, способност и опит. Историята на нашите бъчви продължава …

 

info@valogabarrels.com

07135 2082

0878 400 888

0878 400 999

Последвайте ни